2013. június 10., hétfő

Szentendrei fotózás

Múlt héten fotóztuk a 2014-es kollekciónkat. Régi vágyunk valósult meg, amikor erdei környezetben fotózhattunk, patakkal, fákkal, virágokkal.

A kollekció fotósa Sárosi Zoltán volt. Az ő javaslatára Szentendre különleges, eldugott helyeit választottuk helyszínül. Nem bántuk meg, igazán különleges hangulatú képek születtek.

Állandó sminkesünk, Horacsek Ági,készített egy werk filmet a fotózásról és így írt erről a hosszú, de nagyon jó kis napról facebook oldalán:

"Amikor csak tehetem, "házi" werk vidót készítek a fotózásról. Szeretem megörökíteni azokat a pillanatokat, melyeket nem láthat a néző. Nem tökéletes és nem is profi videóról van szó, de pont ezért érdekes és igazi. Az árvíz előtti órákban sikerült fotózni a Duna-parton, de most ezeket a felvételeket nem tudnánk megcsinálni, mert víz borít mindent. Kicsit hideg is volt, kicsit a szél is fújt, viszont a stáb mindvégig mosolygott vagy koncentrálva dolgozott. 12 órán át.
Le sem tagadhatnánk, főként, hogy bizonyíték van rá: egyszerűen szeretjük a munkánkat!"

Ennek a szerelemnek pedig hamarosan megmutatjuk a gyümölcseit is! Addig is itt nézhetitek meg a Ravia Couture 2014-es kollekciójának fotózásáról készült kis filmet.




Néhány werkfotó :









Köszönjük fotósunkak, Sárosi Zoltánnak, modellünknek, Kajári Ágnesnek, sminkesünknek, Horacsek Áginak és fodrászunknak, Kovács Zoltánnak a munkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése